Loading... Please wait...

Naše novosti


Sirevi na biljnoj bazi

  • Tostino sir na biljnoj bazi 200 g.
  • Tostino sir na biljnoj bazi slajs 500 g.
  • Tostino sir na biljnoj bazi crveni 3 kg.
  • Tostino sir na biljnoj bazi 400 g.
Cena:
0.00Din
Gift Wrapping:
Options availableOpis ovog proizvoda

Tostino proizvod 100% biljnoj bazi u sledećim pakovanjima:

 - Tostino vakum pakovanje  200 g.

 - Tostino vakum pakovanje 400 g.

 - Tostino slajs 500 g.

 - Tostino blok 3 kg.


 Proizvodi Kolios S.A. Grčka.


KOLIOS S.A. Grčka mlekara specijalizovana je za proizvodnju vrhunskih proizvoda od sira od 1948. godine. Kao jedna od najdinamicnijih grckih prehrambenih kompanija i jedna od najboljih mljekara u Evropi, KOLIOS ima vodeću poziciju u proizvodnji grčkih sira i Feta P.D.O. izvoz.

Ultra-moderna fabrika u srcu severne Grčke
KOLIOS obrađuje sveže ovčje, kozje i kravlje mleko u ultra-modernoj fabrici kompanije, koja pokriva 46.000 m2 proizvodnih pogona. Smešten je u Limnotoposu od Poljakstro Kilkis, u idiličnom području, u srcu severno-grčke regije Makedonije, 60 km od Soluna. Mleko se svakodnevno prikuplja od odabranih i kontrolisanih gazdinstava Grčke od strane flote kompanije potpuno automatizovanih i izolovanih autocisternih.

Odlična sirovina, potpuno automatizovane najsavremenije proizvodne linije, dobro obučeno i specijalizovano osoblje i temeljne kontrole kvaliteta primenjene u svakoj proizvodnoj fazi, osiguravaju odličan kvalitet proizvoda KOLIOS. Sistem upravljanja kvalitetom koji je sprovela kompanija je sertifikovan prema najstrožim međunarodnim standardima: ISO 22000, ISO 9001: 2008, BRC, IFS, takođe AGROCERT i BIO HELLAS.Pogledajte slične proizvode u ovoj kategoriji

Dodaj u listu odabira

Kliknuvši na dumence dodaćete ovaj proizvod u listu proizvoda za koje ste zainteresovani Sirevi na biljnoj bazi

Gledali ste ovaj proizvod